Performance Art ‘Poep op de stoep’

Een leuke, grappige voorstelling, met een serieuze ondertoon. Performance Art ‘Poep op de stoep’ levert op positieve manier een bijdrage aan het normbesef dat poep opruimen écht nodig is. Voor mens, dier en milieu.

Schoolkinderen en een aantal vooraanstaande burgers spelen mee in het spektakel waarbij ook de omstanders ingeschakeld worden. Hierdoor ontstaat een mooi persmoment. Daarnaast worden de kinderen (onze burgers van morgen) bewust gemaakt en ‘ambassadeur tegen de poepoverlast’.

De eerste Performance Art werd op 18 mei 2011 gehouden. Wethouder Bert Homan verklaarde aan het eind van de Performance “Stichting De Nationale Bond Tegen Hondenstront” als officieel opgericht.

Medespelers: Prof. dr. F. van Knapen, Wethouder Utrechtse Heuvelrug B. Homan, Eigenaar Stichting de Ezelsociëteit Zeist H. Dekker, Beeldend kunstenaar en Performer Verena op ten Noort, Lotte Wiegant en kinderen van 2 Driebergse basisscholen.

Wilt u ook de Performance Art ‘Poep op de stoep’ inzetten of meer informatie hierover, neemt u dan contact met ons op.

Binnenkort hier de film…

Op de foto: Wethouder Bert Homan en Freule Poèp Derrièrre Duchiens (beeldend kunstenaar Verena op ten Noort) met hondje Fifi.

De Freule en de professor (prof. dr. Frans van Knapen)

 

One Response to Performance Art ‘Poep op de stoep’

 1. de commissaris van de koningin R.C. Robbertsen says:

  Geachte mevrouw Op ten Noort,


  De heer Robbertsen dankt u vriendelijk voor uw uitnodiging om op 18 mei a.s. aanwezig te zijn bij de Performance Art Poep op de Stoep. Helaas is hij wegens eerder aangegane verplichtingen niet in de gelegenheid de Performance en interview op 20 mei a.s. bij te wonen.
  Wij wensen u een goede en ludieke bijeenkomst toe.
  Met vriendelijke groet,
  Annie Nagel,
  secretaresse commissaris van de Koningin
  in de provincie Utrecht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha Captcha Reload

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>