Interview Prof. dr. Van Knapen

Freule Poèp ∂errièrre ∂uchiens hield interview bij Wapen van Rijsenburg in Driebergen

Aansluitend op het ludieke karakter van de Performance Art van 18 mei 2011 hield op vrijdag 20 mei de kunstenares Verena op ten Noort alias “freule Poèp Derrière Duchiens” een uitgebreid lunch interview van 12.00 – 14.00 uur met prof. dr. Van Knapen en Mark de Haas in wat zij noemt haar “buitengelegenheid”, restaurant Het Wapen van Rijsenburg aan de hoofdstraat 83 in Driebergen.

Want de grappige voorstelling met een serieuze ondertoon en het oprichten van De Nationale Bond Tegen Hondenstront zijn slechts het begin. Er moet nog meer gesproken en nagedacht worden over het poepoverlast probleem en de consequenties van het niet opruimen van zowel honden als kattenpoep.

Verena “Het valt me op dat veel mensen positief reageren op dit initiatief en getroffen zijn door de informatie die we verspreiden: de meeste mensen weten niet van de gevaren af. We gaan daarom voorlopig volop door. Reeds andere acties staan op de rol.”

In het interview komt Prof. dr. Van Knapen ruimschoots aan het woord met een aantal zeer onthullende feiten.

Impressies van het interview zijn hier te zien en te beluisteren:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha Captcha Reload

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>