Aan tafel bij Radio M over “Poep op de stoep – start vlaggetjesactie”

Op maandag 9 mei houdt presentator Conny Kraaijeveld om 13.45 uur een interview met initiatiefneemster Verena op ten Noort over het Project “Poep op de stoep” in het radioprogramma “Aan tafel”  bij Radio M.

Het programma wordt live uitgezonden.  Radio M is te beluisteren op 93.1 FM.

tt twitter micro3 Aan tafel bij Radio M over Poep op de stoep

“Poep op de stoep” is een project om mensen in Nederland op een positieve en ludieke manier bewust te maken van de hondenpoep overlast en de gevaren voor de gezondheid van mens en dier.

Het project start maandag met een vlaggetjesactie bij twee scholen in Driebergen. Gedurende 2 weken gaan kinderen van de basisscholen CBS Coolsma en CBS De Zonheuvel samen met hun ouders op zoek naar niet opgeruimde hondenpoep en versieren die met een biologisch afbreekbaar vlaggetje. Onder het motto: “Doe me een lol en versier die vieze hondendrol” maken zij vervolgens een digitale foto van de plek en de versierde hondendrol. De foto kunnen ze per mail sturen naar info@hondenstrontbond.nl.

Op deze manier wordt het probleem van de poep overlast inzichtelijk gemaakt en bovendien voorkomen dat andere mensen in dezelfde drol stappen.

This entry was posted in 18 mei, Performance Art and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha Captcha Reload

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>